Számlanyitás

Számlanyitás magánszemélyek részére

A lenti linkre kattintva lehetősége van online is elindítani a számlanyitási folyamatot. A személyazonosítás elvégzésére több lehetőséget is kínálunk:

 1. Személyes megjelenés nélkül – online videós azonosítással
  • Ebben az esetben egy online videós azonosítás során győződünk meg az ügyfél személyazonosságáról és ellenőrizzük az online számlanyitásnál előzetesen megadott személyes adatokat.
 2. Személyes megjelenés nélkül – bankszámla és számlavezető bank megadásával
  • Ebben az esetben a Concorde szerzi be a számlavezető banktól a szükséges információt, Önnek nincs további teendője. Az információ beszerzése – banktól függően – néhány hetet is igénybe vehet.
 3. Személyesen – a Concorde ügyfélszolgálatán megjelenve
  • Amennyiben fontos, hogy a számlanyitás azonnal megtörténjen. Ebben az esetben is javasoljuk a személyes adatok előzetes megadását az online számlanyitási lehetőséggel élve, mert így az ügyfélszolgálaton eltöltött idő néhány percre csökkenthető.
Online számlanyitás

Számlanyitás jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező társaságok részére

Számlanyitásra ügyfélszolgálatunkon van lehetőség, az ehhez szükséges dokumentumok jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező társaságok esetén:

Normál belföldi cégeknek

 • – 30 napnál nem régebbi cégkivonat (cégbíróság vagy közjegyző által hitelesítve)
 • – Aláírási címpéldány
 • – Cégkivonatban szereplő képviselő arcképes igazolványa, lakcímkártyája, adókártyája

Egyéb közületeknek

Kérjük előzetesen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a (+36 1) 489 22 02-es telefonszámon a számlanyitáshoz szükséges dokumentumok köréről.

Ha bármilyen kérdése merült fel a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati munkatársainkkal a (+36 1) 489 22 02-es telefonszámon, illetve a concordetrader@con.hu email címen.

Te mire spekulálsz?

Hozd ki a legtöbbet befektetéseidből a Concorde szakértőinek segítségével. Olvasd minden nap a legforróbb tőkepiaci sztorikat vagy hallgasd meg aktuális podcast adásunkat!

Concordeblog

Számlanyitás

Számlanyitás

Számlanyitás
Demó kipróbálása

Demó kipróbálása

Demó kipróbálása
Hagyj üzenetet

Hagyj üzenetet

Hagyj üzenetet
Megszakítás