A Concorde két évtizede Magyarország legnagyobb független befektetési szolgáltatója

Termékeink

A Concorde online kereskedési rendszere hihetetlen rugalmasságot és kényelmet kínál, nagyon kedvező költségszinten. Termékpalettánk felöleli a ma elérhető széles körben kereskedett tőkepiaci instrumentumokat, így sok fontos tőzsdeindexet, rengeteg devizapárt, számos árucikket és természetesen a legfontosabb egyedi részvényeket. Nemcsak az emelkedésre, hanem az árfolyamok esésére is lehet fogadni, így a piaci viharokból is profitálhatnak befektetőink. A devizák és indexek kereskedése több esetben éjszakára sem áll le – ezek bármikor kereskedhetőek, amikor csak kedve tartja!

A kereskedés CFD alapon történik, amely egy kétoldalú szerződés az ügyfél és az online kereskedő között, egy tőkeáttételes ügylet, amely esetében a befektető egy termék ármozgásából fakadó árkülönbözetre fogad. Így például egy részvény CFD megvásárlásával nem lesz tulajdonosa az adott vállalatnak, de az áremelkedés vagy áresés eredménye az Öné lesz és az esedékes osztalékok is kifizetésre kerülnek. A szükséges vételi vagy eladási összegnek csak a törtrészét kell letétként elhelyezni, a finanszírozás pedig kedvező kamatokkal biztosított.

Részvények

Részvények

Tőkeáttételes kereskedési lehetőség a világ nagy tőzsdéin forgó papírokra. Nagyon kedvező díjakkal és professzionális online kereskedési rendszerrel elérhetők a fontos német, angol, amerikai és európai részvények, de akár Ázsia felé is elkalandozhat. A jogszabályok által megengedett shortolási lehetőséget nyújtunk egyedi papírokra is.

Devizák

Devizák

A világ összes fontos devizapárja, valamint sok fejlődő piaci deviza is kényelmesen, könnyedén kereskedhető - akár éjszaka is. Itt soha nem zár be a piac! Akár a dollárral, vagy éppen az euróval szemben is fogadhat a forintra, a cseh koronára, zlotyra vagy a rubelre.

Árucikkek

Árucikkek

Ha van véleménye az olajár alakulásáról, most meg is játszhatja azt - bármelyik irányba! Emellett minden fontos árupiaci termék CFD-je, így például a réz, a cukor, a különböző gabonák vagy a kakaó is elérhető egy gombnyomással. Nem kell fizikai aranyat tárolnia otthon vagy a széfben - gyorsan és kis költséggel fogadhat az aranyárra.

Indexek

Indexek

Alacsony költséggel, kényelmesen, hétfő hajnaltól péntek éjszakáig folyamatosan kereskedhetők a világ nagy tőzsdeindexei, többek között a Dow Jones Industrial Average, az S&P 500 , a német DAX és a japán Nikkei. Segítségével kiszűrhető az egyedi részvények kockázata.


Kockázatok

A CFD vásárlója a teljes általa a pozícióra képzett letét összegét elveszítheti, sőt még ezen túl is képződhet vesztesége, pótbefizetésre kötelezhető. Teljes nyeresége vagy vesztesége az alaptermék árfolyammozgásától függ.
A CFD eladója a pozíció finanszírozására kamatot épít be a CFD jegyzési árfolyamába, amely akár folyamatosan változhat. Ez a kamat a CFD vásárló eredményét csökkenti.
A CFD megvásárlása nem jelent jogosultságot a mögöttes értékpapírra, így a CFD kiírójának esetleges csődje esetén a CFD vásárlója (a letétet és az esetleges profitot tekintve is) a kiíró általános hitelezőjévé válik, vagyona nem elkülönítetten kezelt. Amennyiben a CFD vásárlójának vesztesége van egy adott pozíción, az ebből fakadó kötelezettsége a kiíró csődje esetén sem szűnik meg.
A CFD kiírója nem vállal garanciát az árjegyzés vételi/eladási árfolyama közötti különbség stabilitására, az folyamatosan változhat. Extrém piaci mozgások esetén a CFD kiírója az árjegyzést szüneteltetheti, illetve az árjegyzés vételi/eladási árfolyama közötti különbség kitágulhat.
A CFD-k kereskedési ideje nem egyezik meg az alaptermék kereskedési idejével, gyakran – de nem kizárólagosan – hosszabb ideig kereskednek a CFD-vel, mint az alaptermékkel
A CFD kiírója a szerződést bármikor önhatalmúlag lezárathatja, a vásárló (ügyfél) részéről ellenvetésnek helye nincs.
A CFD nem tőzsdei termék, annak adózása ezért az értékpapírokra vonatkozó normál adózási szabályoktól eltérhet. A CFD kiírója nem köteles a mögöttes termék legjobb tőzsdei vételi és eladási árfolyamát biztosítani a vevő (ügyfél) részére.

Bizonyított szakértelem

Teljesítményünket számos hazai és nemzetközi elismerés nyugtázta. Arra azonban, hogy jó úton járunk, számunkra az igazi bizonyosság az, ha saját munkájukban sikeres ügyfeleink maradéktalanul elégedettek velünk.

  • 2019 - Az év legjobb stratégiája: Le Phuong Hai Thanh (VG)
  • 2018 - Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége (BÉT)
  • 2018 - Az Év Senior Privátbankára: László József (Blochamps)
  • 2017 - Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége (BÉT)
  • 2016 - Az év befektetési szolgáltatója (BÉT)
  • 2016 - Az Év Legnagyobb Forgalmú Részvénykereskedő Cége (BÉT)
  • 2016 - Az Év Üzletágfejlesztője: Concorde Private Banking (Blochamps
Számlanyitási lehetőség

Számlanyitási lehetőség

Számlanyitási lehetőség
Demo számlanyitás

Demo számlanyitás

Demo számlanyitás
Hagyjon üzenetet

Hagyjon üzenetet

Hagyjon üzenetet
Megszakítás