Szolgáltatásaink

Az online kereskedés szabadságot jelent, hiszen bármikor, bárhonnan könnyedén lehet befektetni, reagálni egy jó piaci lehetőségre. Mindezt a Concorde biztonsággal párosítja szolgáltatásaiban. Az online kereskedés ugyanis számos kockázatot hordozhat. Néhány nem megfelelő befektetési döntés elég lehet ahhoz, hogy a teljes portfolió értéke – akár rövid időn belül – drasztikusan csökkenjen. Ezen kockázatokat felismerve, a hazai és nemzetközi online befektetési piacot tanulmányozva a Concorde Zrt. különböző formájú tanácsadói segítséget magában foglaló szolgáltatáscsomagokat dolgozott ki annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit a jó befektetési döntések meghozatalában.

Csomagjaink

 A PRO csomagunk kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező ügyfeleknek javasoljuk, hiszen teljes önállóságot követel a rendszer használata. A Concorde a piacokhoz történő elérést biztosítja, de szakértői nem segítik a befektetési döntésekben. Hírlevelek és elemzések azonban természetesen ebben a csomagban is szerepelnek.

Ezzel szemben a PREMIUM csomagot olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik igénylik, hogy a Concorde tanácsadói segítsenek befektetési döntéseikben. A Pro csomagban elérhető funkciókon felül itt az ügyfél segítséget kérhet befektetési döntéseihez: amennyiben egy adott tranzakció kapcsán bizonytalan, telefonon felhívhatja a Concorde-ot, ahol személyes tanácsadója segíti a megfelelő döntés meghozatalában. Nagy kereskedési aktivitású ügyfeleinknek kedvezményes díjszabást biztosítunk, kérje egyedi ajánlatunkat a következő telefonszámon:

+36 1 489-22-02

Teljes kondíciós listánk elérhető a következő linken.