Rólunk

A Concorde Értékpapír Zrt. Magyarország vezető független, befektetési banki tevékenységet végző társasága, amely ügyfeleinek értékpapír-kereskedelemmel, elemzéssel, vállalati pénzügyi tanácsadással és tőkepiaci tranzakciók szervezésével, vagyonkezeléssel és befektetési tanácsadással kapcsolatos integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. 2011-ben a Concorde bonyolította a második legnagyobb forgalmat a BÉT azonnali piacán, az összesített hazai értékpapírforgalom pedig több mint 1130 milliárd forint volt. A Concorde a Budapesti, a Frankfurti, a Varsói Értéktőzsde és a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének tagja. Az elmúlt 19 évben a szakma közel 40 díjjal ismerte el a Concorde munkáját.

Filozófiánk

A Concorde a pénzügyi szolgáltatások pontosan behatárolt területén végzi tevékenységét, így stratégiáját ezen piacok növekedése és fejlődése, illetve ügyfelei igényeinek változása határozza meg. A Concorde célja, hogy integrált szolgáltatóként az egymással harmonizáló  és egymást erősítő üzletágakat és tevékenységeket szervesen fejlessze egységbe, nem célja viszont, hogy tőlük távol eső, és emiatt a filozófiájába nem illeszkedő gazdasági tevékenyekben vegyen részt, függetlenül vélt eredményességüktől.

Elemzőink

A Concorde elemző csapata 18 éve foglalkozik részvénypiaci elemzéssel. A régió legnagyobb vállalatairól, valamint a magyar kis-, és középes méretű tőzsdei cégekről negyedéves rendszerességgel készít fundamentális elemzéseket. Elemzőink ehhez kapcsolódóan szorosan követik a magyar, a lengyel és a cseh makrogazdasági eseményeket, amelyekről szintén rendszeres elemzéseket adunk ki. Az ország legnagyobb fundamentális elemző csapataként számos díjat és elismerést nyertünk az elmúlt évek során.